Ren A Car Fırsatlar ve Kampanyalar

Ren A Car Fırsatlar ve Kampanyalar
Dalaman Dış Hatlar Terminali ve Dalaman  İç Hatlar Terminalinde ucuz fiyata oto kiralama firması  Rent A Car Dalaman City

Bu yaz Dalaman ve Dalaman Havalimanında ayağınızı yerden kesecek araç kiralama fırsatlarımızdan yararlanabilmek için Dalaman Havalimanı web sitemiz üzerinden kolaylıkla dilediğiniz gün ve saatte istediğiniz kiralık aracı rezerve edebilirsiniz. 

Erken rezarvasyonlarda size %15 oranında indirim fırsatı sunuyor.
Çocuklarınızın güvenliği için size ücretsiz çocuk koltuğu fırsatı sunuyoruz.
Navigasyon cihazı ile artık kaybolmak çok zor!! Günlük 5 TL ücretle size güvenli huzurlu bir yolculuk hizmeti sunuyoruz.
Kış sezonunda size ekonomik ve uygun fiyat teklifi veriyoruz. Uzun süreli iş seyahatleriniz için uzun dönem Dizel Fiat Linea, benzinli Fiat Linea,Benzinli Renault clio sym, ekonomik araçlar,lüx araçlar,otomatik vites araçlar 7 kişilik dizel araçlar, Renault Trafic minivan, Mercedes Vito ve 9 kişilik ve 10 kişilik Hyundai Starex Panelvan, otomatik panelvanlar  araç kiralama Dalaman merkez, Dalaman Havalimanı İç Hatlar Terminali, dış hatlar terminali dahil olmak üzere filo kiralama hizmeti de veriyoruz.

Uçağınızın iniş saatinde gecikme olsa dahi uçuş bilgilerinizi vermeniz yeterlidir. Dalaman Havalimanı web sitesi http://yda.aero/Dalaman sitesinden uçağınızın iniş saatini öğrenip zamanında biz sizi karşılıyor olacağız.
Whatsapp Telefon